Altres

Buenafuente inaugura l’exposició ‘Naturalment’

Andreu Buenafuente ha inaugurat aquest dilluns a Blanes ‘Naturalment’, una colorista exposició pictòrica d’inspiració mironiana que s’emmarca dins la programació del I Costa Brava International Film Festival. La mostra s’allotja a Casa Saladrigas, on comparteix espai amb una mostra de Javier Mariscal.

Els quadres que composen ‘Naturalment’ són obra de l’Andreu Buenafuente: periodista, comunicador i humorista, que s’ha desplaçat fins a Blanes per ensenyar una faceta d’ell molt desconeguda pel públic en general: la pintura. “Des que conec a l’Andreu, sempre l’he vist amb un llapis a la mà com si es tractés d’una extensió de la seva extremitat: ja pot estar en una reunió d’un programa, en plena gravació de ràdio o xerrant de la vida, que la necessitat d’expressar i plasmar gràficament l’instant s’ha convertit amb els anys en una incontinència creativa de forma natural”, ha desvetllat Mercè Puy, comissària de l’exposició.

El títol de l’exposició respon a què l’autor sempre ha trobat la seva font d’inspiració i la seva musa durant tota la seva carrera. En els últims dos anys ha fet cinc exposicions, i sempre hi apareixen peces que traslladen a paratges naturals com Menorca, les Illes Mauricio o el mar. En la sisena mostra pictòrica que s’acull a Blanes durant aquests dies hi plasma el seu estat vital creant diferents mons: de vegades els punts suspensius es transformen en circuits de telecomunicacions, i d’altres més concrets en vegetacions, animals i monstres.

L’exposició es podrà visitar fins al 31 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia