Comunicació

televisió

La plataforma 3Cat supera els 100 milions de reproduccions en 6 mesos

‘Tor’, ‘La travessa’, ‘Eufòria’, ‘Jo mai mai’ i ‘Això no és Suècia’ són els continguts més vistos

La plataforma 3Cat, que ofereix continguts audiovisuals de TV3, Catalunya Ràdio i altres canals i emissores de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, ha aconseguit 103,6 milions de reproduccions durant els seus primers sis mesos de funcionament. La xifra s’ha aconseguit “amb el posicionament dels productes estrella i noves estrenes, però també millorant l’accessibilitat a les produccions de temporades anteriors”, remarquen els seus responsables.

El nou entorn digital de continguts en català ja ofereix més de 330.000 hores de produccions i té 900.000 usuaris registrats. Cada mes es consumeixen més de 3,5 milions d’hores en català a la plataforma 3Cat i una mitjana de 120.000 hores diàries. Entre els més vistos i escoltats, destaquen el reality d’aventures La travessa, que acumula més d’un milió i mig de reproduccions des de la seva estrena i era el contingut més vist a la carta fins l’arribada de Tor, que aquest abril va col·locar el seu primer capítol com la millor estrena dels primers sis mesos, amb gairebé 500.000 reproduccions en la seva primera setmana.

També despunten continguts dirigits a un públic familiar com la nova temporada del talent show Eufòria o la sèrie de ficció Jo mai mai; la sèrie d’Aina Clotet i Mar Coll Això no és Suècia o Joc de cartes.

Rosa Romà, presidenta de 3Cat, fa una valoració molt positiva dels resultats: “Aquestes dades posen de manifest que el lideratge de TV3 és importantíssim, la capacitat competitiva de Catalunya Ràdio també, però ara hem fet un forat en l’entorn digital on el català tenia una presència molt residual. Aquesta aposta és molt important per arribar als nous públics, als nous hàbits de consum i, especialment, als joves i infants.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.