Cultura

RAC 1, nova temporada

Comunicació

RAC 1 comença dilluns vinent, 1 de setembre, una nova temporada radiofònica en què es mantenen els noms i els programes que van demostrar la seva eficàcia davant els micròfons el curs passat. Així, l’emissora del Grup Godó té els matins a càrrec de Jordi Basté i els migdies en mans de l’equip de Minoria absoluta –Toni Soler, Queco Novelll i Manel Lucas–, i les tardes compten amb les veus de Toni Clapés i el senyor Marcel·lí.

Amb tot, aquesta continuïtat no és ben bé completa, perquè els programes de RAC 1 presenten algunes novetats. En el cas d’El món a RAC 1, el magazín informatiu matinal acull a partir de dilluns com a tertulians Vicent Sanchis, president del consell editorial de l’AVUI; el polèmic exdirector de comunicació de l’actual govern Toni Bolaño, i el periodista i cap de Política de La Vanguardia Jordi Barbeta.
Les incorporacions en l’àmbit de les tertúlies a El món a RAC 1 també tenen com a noms propis els de l’exresponsable de comunicació del president del FC Barcelona, Jordi Badia, i els periodistes Miguel Rico i Helena García-Melero. Col·laboradors com ara Sergi Pàmies, Ramon Solsona i David Broc, entre d’altres, segueixen en actiu a l’emissora.

D’altra banda, el programa que condueix Jordi Basté acull la tornada del grup Teatre de Guerrilla, que protagonitzarà una contratertúlia d’actualitat i economia, i posa en marxa la secció El personatge del dia, que dilluns té com a nom propi el d’Antoni Castells, conseller d’Economia de la Generalitat.

Humor i informació

Al seu torn, el programa d’humor Minoria absoluta, que, tot i el to, segueix fidelment l’actualitat política i informativa, comença la seva vuitena temporada amb nous personatges i amb la nova secció La segona hora, en què un equip a càrrec de Quim Morales tractarà aspectes de la realitat quotidiana.

A la tarda, Versió RAC 1 mantindrà el to d’humor amb què ha fet fortuna i incorporarà Alfons Arús i Ariel Santamaria com a col·laboradors.
En l’àmbit de la informació esportiva, en què l’emissora del Grup Godó és una força emergent, el programa Tu diràs, que té com a director i conductor Joan Maria Pou, s’emetrà de dilluns a diumenge d’onze de la nit a una de la matinada i incorporarà com a col·laborador un exentrenador i exjugador del Barça del qual no s’ha desvelat el nom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
EQUIPAMENTS

El Museu Pau Casals defensa a Portugal la seva nominació com a millor museu europeu

EL VENDRELL
CULTURA

Mor l’escriptor Paul Auster, un dels grans referents de la literatura nord-americana

cinema

Naomi Kawase, la germana japonesa de Lluís Miñarro

Barcelona
David Verdaguer
Actor

“Les persones no som planes, som polièdriques”

Barcelona
MÚSICA

Pérez Treviño desxifra en un llibre el ‘misteri’ del pianista Josep Colom

BARCELONA
cinema - drama

‘Thriller’ coreà amb segell femení basat en fets reals

cinema - drama / biografia

Maria Montessori, una pedagoga revolucionària

cinema - animació / comèdia

Garfield surt de la zona de confort de gat casolà

cinema - cinema bèl·lic

Russell Crowe rescata soldats a Filipines