cultura

El Consell Valencià de Cultura ret homenatge a les bandes

L'acte se celebra dilluns a la seu del CVC i comptarà amb actuacions musicals de cambra

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Música i dels deu anys de la entrega del Diploma i de la Medalla d'Honor en 2001, la Comissió de Govern del Consell Valencià de Cultura rebrà el dilluns que ve, dia 21, a les 18 hores, a la Federació de Societats Musicals, amb l'objectiu de retre homenatge a les societats musicals i donar suport al paper difusor de la música en la cultura popular valenciana.

Santiago Grisolía, president del Consell Valencià de Cultura i Josep Francesc Almería, president de la Federació, pronunciaran unes paraules que precediran a la celebració del dia 22 de novembre, dia de la música..

La Federació de Bandes de Música és una associació amb més de 40 anys d'existència que agrupa a 536 societats musicals d'Alacant, Castelló i València amb 40.000 músics, 60.000 alumnes de les escoles de música i més de 200.000 socis. Les societats musicals són un dels principals agents culturals del país Valencià i una de les principals “indústries” per producció (60 milions d'euros), ocupacions (2.575), immobles i patrimoni segons un recent estudi de la Universitat de València.

En l'acte, el Quintet de Corda format per professors del centre de música Santa Cecília de Cullera i el Quintet de Clarinets format per alumnes de 16 a 20 anys del centre de música Vicent Sanchís i Sanz d'Alaquàs oferiran un concert.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.