cultura

ART

Visita guiada a la casa estudi de Fontserè

L'Ajuntament de Porqueres l'ha programada per la Fira d'Hivern

La 18a Fira d'Hivern de Porqueres, que se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d'aquest mes, inclou entre altres novetats una visita guiada a can Tista, la casa on l'artista Carles Fontserè (1916 - 2007) va tenir la seva residència i el seu estudi. Serà una visita restringida a només vint persones i per això cal inscriure-s'-hi prèviament. Hi ha la possibilitat –ha avançat la regidora Irene Serrat– que, si hi ha molta demanda, es faci un segon grup. La cita serà el dia 7, a les onze del matí. Al final de la visita, que costa 5 euros, el Grup Gastronòmic del Pla de l'Estany oferirà un aperitiu, batejat com a Tastets republicans.

La resta de la fira segueix l'esquema de les edicions anteriors. Al mercat, situat a can Carreras, hi haurà una trentena de parades de productes artesans, a banda de les que muntaran algunes institucions i entitats locals. També hi haurà tallers, entre els quals destaca el dedicat a aprendre a usar els desfibril·ladors, organitzat per Dipsalut; un concurs de dibuix sobre asfalt (per a mainada), espectacles infantils, concerts, el mercat d'intercanvi de joguines usades El petit mercader, una cursa popular, el concurs del Gran Dictat i una trobada castellera amb els Xerrics d'Olot i els amfitrions, Els Esperxats del Pla de l'Estany. L'Ajuntament ha demanat que les persones que facin fotos i les pengin a les xarxes socials hi facin constar l'etiqueta #firaporqueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]