cultura

música

La Fireluche actua a l'Espai Gironès

L'Orchestra Fireluche portarà avui el seu arsenal d'instruments de joguina, reciclats, curiosos, inversemblants, clàssics i propis de cultures d'arreu del món a l'Espai Gironès de Salt, on oferirà un concert gratuït a les 7 de la tarda, dins la programació del segon festival d'arts en viu Espai d'Art. El festival continuarà dilluns vinent amb l'espectacle familiar Els contes de la Tia Moka i el flautista, de la companyia Tia Moka, a les 6 de la tarda i també gratuït.

La Fireluche obre amb el concert d'avui un període de molta activitat: el 7 de juny actuarà al festival Minipop de Tarragona; el 21 de juny, al Dia de la música en família del Festival Jardins de Pedralbes, de Barcelona; el 22 de juny a Gualta, dins del festival Í-taca; el 29 de juny a Sant Martí de Llémena, en el marc del festival Emergent; l'11 de juliol al festival Cruïlla de Barcelona, i el 19 de juliol en un concert familiar a Roses, amb entrada gratuïta.

x.c.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.