Cinema Estrena

BREUS D'ESTRENA / B.S

El destino de Júpiter
Jupiter Ascending
Direcció: Andy Wachowski, Lana Wachowski Interpretació: Mila Kunis, Channing Tatum, Eddie Redmayne, Sean Bean, Doona Bae Gènere: Ciència-ficció/acció País: EUA, 2015
Retorn dels germans Wachowski, populars per a tota una generació gràcies a The Matrix, amb un artefacte espectacular i ambiciós, amb virtuts que agraden a uns (sentit de la diversió contagiós, gran treball de disseny...) i defectes que no agraden a altres (carcassa buida de continguts, trama enrevessada...) Una dona té una vida molt dura fins que li revelen que forma part d'una cadena genètica que pot canviar l'univers.
Bob Esponja, un heroi fora de l'aigua
Sponge Bob movie: Sponge out of water
Direcció: Paul Tibbitt Gènere: Animació-aventures País: EUA, 2015
Segona adaptació al cinema de la popular sèrie de Nickelodeon, onze anys després de la primera. Si en aquella es barrejaven imatges animades amb la presència de David Hasselhoff, en aquest cas destaca la presència d'Antonio Banderas interpretant un pirata que ha robat un llibre màgic. En Bob Esponja i els seus amics necessiten una pàgina d'aquest llibre, i per aconseguir-ho, han de sortir de l'aigua i transformar-se. Film amb una certa dispersió argumental anàrquica i festiva.
Mercedes Sosa, la voz de latinoamérica
Direcció: Rodrigo H. Vila Gènere: Documental (musical) País: Argentina, 2013
El cicle El documental del mes proposa per al febrer un film amb format d'autobiografia que ens mostra la importància de Mercedes Sosa en la història política i musical d'Amèrica Llatina. El director filma el seu fill Fabián explorant el llegat de la seva mare, ja sigui parlant amb familiars, amics i companys de professió, o visitant llocs emblemàtics de la seva vida. Inclou entrevistes (Pablo Milanés, Milton Nascimento, Fito Páez, David Byrne...), actuacions i records personals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.