Estrenes d'Au Ments i de Natural Clown Killers

Dissabte és el dia fort del festival Cos, atès que és la jornada que aplega més espectacles (cinc, en aquesta edició), als quals cal sumar la conferència espectacle que Carlo Boso, director del TAG de Venècia, impartirà al teatre de l'Orfeó Reusenc (20.30 h). Dels espectacles, destaquen dues estrenes absolutes: Petit ball i August&Mr. Ripper. La primera és obra de la companyia mallorquina Au Ments, que ja ha actuat en altres edicions del festival i que en aquest cas és la responsable de presentar la primera producció del Centre d'Arts Escèniques de Reus (CAER) per al festival, Petit ball, una aproximació a la Guerra Civil amb cançons de Biel Majoral (Teatre Bartrina, 22.00 h). I el segon dels espectacles és el de la companyia reusenca Natural Clown Killers, que enguany celebra els deu anys de la seva fundació. Actuaran al Bravium Teatre a dos quarts de dotze de la nit.

La resta de la programació del dia la completen els catalans La Baldufa, amb Cirque déjá vu (IES Baix Camp, 17.30 h); els italians Teatro Picaro, amb Fabula buffa (Casa Rull, 19.00 h); i el català Pere Hosta amb Out! (La Palma, 01.00 h). Demà, últim dia del festival, la jornada començarà al teatre de l'Orfeó Reusenc amb Mímix, de Katraska Cia (17.00 h); Rencontres, de la companyia romanesa Passe Partout (Bravium Teatre, 18.30 h); i Time Step, dels nord-americans Parallel Exit (Teatre Fortuny, 20.00 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.