Arts escèniques

El 18a edició del festival Poesia i+ aposta per la paraula i els nous formats

La 18è edició del Festival Poesia i + , que tindrà lloc del 27 de juny al 9 de juliol a nou municipis del Maresme, proposa fer una “aposta radical” per la paraula i per l’experimentació amb nous formats. A més, per primer cop, el festival comptarà amb la presència d’autors internacionals, Roger Robinson i Blanca Haddad.

Coincidint amb el vintè aniversari de la Fundació Palau, organitzadora de l’esdeveniment, compta amb dues propostes relacionades amb els referents de Josep Palau i Fabre, com són Antonin Artaud i Pablo Picasso.

L’àmplia programació es completa amb recitals, música, arts escèniques i accions diverses i compta amb poetes i artistes també de les Illes Balears i el País Valencià.

Les entrades i els abonaments s ’han posat a la venda aquest dilluns 15 de maig. Els municipis que acullen el festival són Caldes d’Estrac, Sant Pol de Mar, Mataró, Teià, Sant Andreu de Llavaneres, Dosrius, Alella, Arenys de Mar i Sant Vicenç de Montalt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia