Llibres

literatura

Can Vallerià homenatjarà Feliu Formosa al Poetes sota la Lluna

La vuitena edició del festival de poesia del Maresme, Poetes sota la Lluna, que se celebrarà a la masia de Can Vallerià de Premià de Dalt el proper 25 d’agost (21.30 h), homenatjarà Feliu Formosa amb un espectacle poeticomusical inèdit i la presentació del seu nou poemari, El temps sofert (Quaderns de la Font del Cargol).

El festival començarà amb dos poetes joves: Anna Gual i Esteve Plantada. Anna Gual, que va rebre el darrer premi Miquel de Palol per Les ocultacions, i Esteve Plantada, que amb Rastre quimera va guanyar el premi Cadaqués a Rosa Leveroni l’any 2021.

La segona part estarà dedicada al poeta, dramaturg i traductor Feliu Formosa (Sabadell 1934), Premi d’Honor de les Lletres Catalanes el 2005, que conversarà amb el periodista Xavier Graset, director del programa Més 324, i amb Esteve Miralles, escriptor, curador i autor de l’epíleg d’El temps sofert, editat dins la col·lecció de llibres impulsada per Can Vallerià i que es presentarà en primícia. L’homenatge seguirà amb l’estrena de Formosa x Formosa 2023, un espectacle poeticomusical a partir de textos de l’autor. Produït pel festival, el muntatge només es podrà veure aquest dia, i està dirigit i interpretat per l’actriu i cantant Ester Formosa, que llegirà i cantarà els poemes del seu pare acompanyada dels músics Nico Casu (trompeta) i Carlo Doneddu (guitarra). Tots tres viuen a Sardenya i es desplaçaran a Premià de Dalt expressament. Com en tots els actes de Can Vallerià, casa natal del poeta Valerià Pujol, l’entrada serà gratuïta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia