cultura

música

Un nou festival de música electrònica neix a Bellcaire

La primera edició del festival a l'aire lliure Tramunfest tindrà lloc aquest dissabte al camp de futbol de la localitat empordanesa, amb Tantrum Desire i Fernanda Martins com a caps de cartell

  • Fernanda Martins serà la cap de cartell de la Techno Area del Tramunfest ARXIU.

El nou festival de música electrònica Tramunfest tindrà lloc aquest dissabte al camp de futbol de Bellcaire d'Empordà, “en un paratge immillorable al mig de la Costa Brava”, com ho anuncien els organitzadors. Serà un festival de techno, schranz, dubstep, drum'n'bass i hardtek, que reunirà “alguns dels millors discjòqueis de l'escena nacional i internacional”.

El festival tindrà dos escenaris, un de basat en el techno i el hardtechno (Techno Area), amb la brasilera Fernanda Martins com a cap de cartell. Martins (Medianeira, 1982) ha actuat en clubs i festivals de tot el món –moltes de les seves sessions es poden descarregar gratuïtament des del seu web–, i a Bellcaire compartirà escenari amb The Reappers, Loisan (live), DJoseph, Dj Bea, Dark Passenger, Maae i Locos of Sound.

L'altre escenari del Tramunfest (Bass Area) estarà centrat en els ritmes “més bass i breaks” i els principals protagonistes d'aquest apartat seran els londinencs Tantrum Desire, autors d'èxits com ara Reach i Get with it, en la millor tradició rítmica del drum'n'bass britànic.

La programació de la Bass Area es completarà amb DK Brothers (live), Bolax, Serious Mäd, Sanse, Zangiff, Otto, Chakro, Quimix, Algo Más Duro i Overclock. DK Brothers són els bessons Aleix i Edu, que ofereixen uns directes molt contundents i innovadors en què el hardtek i el hardkore sonen amb matisos de jungle i drum'n'bass.

Bellcaire ha integrat el Tramunfest en la seva programació d'estiu Nits a la fresca, que a l'agost inclourà també un concert de piano, una trobada cultural cubana i un espectacle de flamenc.

EL PREU

10
euros
és el preu de l'entrada al festival Tramunfest, amb una consumició inclosa. Fins a 2/4 d'1 de la matinada el preu és de 8 euros.

50.000 watts de so i quaranta metres de barra

Els dos escenaris del Tramunfest tindran un sistema de so amb 50.000 watts. El festival tindrà 40 metres de barra de bar i una gran zona de pàrquing vigilat. El recinte del camp de futbol obrirà les seves portes a les deu de la nit, i l'edat mínima per accedir-hi és 16 anys. El Tramunfest s'afegeix als acabats de néixer Ebe Festival i Beats & Fish, celebrats a la platja de Tossa, i al ja clàssic Technotràmec de Parlavà, que tindrà lloc el dissabte 11 d'agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.