cultura

Cantata i exposició per recordar Jordi Barre

La cantata “O Món” amb textos de Jordi Pere Cerdà i música de Jordi Barre obrirà la temporada de l'Arxipèlag

L'exposició “Jordi Barre l'Enchanteur” continua recorrent la Catalunya Nord

La nova temporada del Teatre de l'Arxipèlag s'obre amb la cantata O Món amb textos de Jordi Pere cerdà i música de Jordi Barre. Es tracta “d'un himne a la humanitat i al país català”. La cantata estarà dirigida per Daniel Tosi i interpretada per l'orquestra Perpinyà Mediterrània, el conjunt polifònic de Perpinyà i el cor de Sant Genís de Fontanes. El text serà recitat per Lluís Soler i cantat per la soprano Begoña Alberdi i el tenor Jacques Fredenucci. L'espectacle tindrà lloc el 4 d'octubre a l'Arxipèlag.

Exposició Jordi Barre

L'exposició Jordi Barre l'Enchanteur continua recorrent diverses poblacions de la Catalunya Nord. Ara és a Sant Llorenç de la Salanca que acollirà l'exposició d'homenatge al cantant nord-català el dissabte 21 de setembre i fins al 25 al Foyer rural. El dissabte 28 es farà un concert d'homenatge a l'església de la població.

Dos anys després de la desaparició de l'artista, l'editorial Balzac -en col·laboració amb els supermercats Leclerc i France Bleu Roussillon- ha realitzat aquesta exposició sobre la vida del cantant que va esdevenir la personalitat més apreciada a la Catalunya Nord.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.