cultura

Isaki Lacuesta i Paolo Nani repetiran a Temporada Alta

La gran demanda d'entrades ha provocat que l'espectacle La carta, del clown italià Paolo Nani, i la pel·lícula Murieron por encima de sus posibilidades, del realitzador gironí Isaki Lacuesta, hagin pràcticament exhaurit les localitats al festival Temporada Alta, i per això s'han posat a la venda entrades per a dues noves sessions: Murieron... també es podrà veure el dimarts 7 d'octubre a les 18.30 h al Truffaut, i La carta, l'11 d'octubre a les 18 h al Teatre de Salt.

Des que el festival va posar a la venda les entrades, ara fa dues setmanes, s'han anunciat aquestes noves funcions: One-hit wonders, el 4 d'octubre a La Planeta (18 h); La partida, el 3 d'octubre al Teatre Municipal (21 h); Els dies feliços, el 24 d'octubre al Teatre de Salt (21 h); Allegro, l'1 de novembre al Teatre Municipal (18 h); Viejo, solo y puto, el 16 de novembre a La Planeta (18 h); Dones com jo, l'1 de novembre al Teatre de Bescanó (18 h), i Bits d'El Tricicle, el 26 d'octubre a l'Auditori (18 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia