Teatre

agenda d'autor / j.b

Tot un material Veronese al Tantarantana
Daniel Veronese és un dels directors de Buenos Aires que han marcat referència en el seu viatge a Catalunya. Ara, ell com també Rafael Spregelburd i Claudio Tolcachir treballen produccions amb actors argentins que, posteriorment, reprodueixen amb companyies catalanes o espanyoles. Aquest és el cas de Cena con amigos, Premi Pulitzer l'any 2000. És un text bell i intel·ligent, amb delicat humor, en què es parla del món de la parella a través de la relació entre dues parelles que es coneixen des de joves. Gloria López Producciones, companyia andalusa de llarga trajectòria i consolidada en el panorama teatral, acaba de rebre al Certamen nacional de teatro de Garnacha de Rioja el premi a la millor direcció per Daniel Veronese i el premi a la millor actriu principal per Gloriá López i May Pascual.
CENA CON AMIGOS
Gloria López Producciones
Autor: Donald Margulies
Adaptació i direcció: Daniel Veronese
Lloc i dia: Al Teatre Tantarantana (carrer de les Flors, 22), del 14 de gener a l'1 de febrer.
Mascarada desinhibida
Un treball generós amb la intenció de connectar amb el públic a partir d'elements tan caricaturescos com les màscares de la commedia dell'arte. No els en cal en molts passatges. És divertit i saben jugar bé les seves peces, i no pretenen gaire res més que divertir i compartir una bona estona amb una peça sobre els casaments per conveniència de final feliç.
lA MASCARADA FANTÀSTICA
Cia. de la Rosa
Direcció: Eugenia González
Intèrprets: Rubén Carrasco, Eugenia González, Aïda Puig i Andreu Rami
Lloc i dia: A La Seca, fins l'1 de gener.
Sota el mirinyac
La companyia Dei Furbi va fer fortuna amb La flauta màgica, i a Temporada Alta va estrenar el seu nou viatge a l'univers de Mozart amb una nova trilogia: Trilogia Mozart. Aquest Nadal s'han estat a La Seca i han tingut prou resposta del seu públic incondicional (que els segueix a la sala on facin temporada). Als espectadors a qui els agradi el treball del gest, l'equívoc i el cant a cappella de Dei Furbi se'ls acaben les oportunitats de veure'l a la capital catalana (és molt probable que tinguin una notable gira arreu els pròxims mesos). Per als que no els coneixen i volen trobar un nou camí de l'escena entre la mímica i la lírica (i un bon raig d'humor absurd) és el moment d'estrenar-se.
TRILOGIA MOZART
Dei Furbi
Dramatúrgia i direcció: Gemma Beltran
Arranjaments musicals: Paco Viciana
Intèrprets: Robert González, Queralt Albinyana, Anna Herebia, David Marcè i Albert Mora/Marc Pujol
Lloc i dies: A La Seca, només fins aquest diumenge.
EL PÚBLIC I LA DIRECCIÓ ESCÈNICA
AsSocPerla
La Perla 29 continua el debat en què convida els directors a opinar sobre la capacitat del teatre de fer pensar el públic. Aquest dilluns es troben Mario Gas i Oriol Broggi en una nova cita amb els espectadors, en una trobada íntima i privilegiada.
Lloc i dia: A la Biblioteca de Catalunya, a les 19 h


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia