Visita del catedràtic David Barkin al viver de celleristes de la Conca de Barberà

El catedràtic David Barkin, de la Universitat Autònoma Metropolitana de Mèxic, i el director territorial del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Francesc X. Vicens, han visitat recentment el viver comarcal de celleristes de la Conca de Barberà, per tal de conèixer de primera mà el funcionament i les línies de desenvolupament rural que executa el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) i el Consorci de Desenvolupament de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Anoia (CD52).

El catedràtic David Barkin és doctorat en economia per la Universitat de Yale i Premi Nacional en economia política (1979) per la seva anàlisi de la inflació a Mèxic. Ha orientat les seves investigacions cap a la cerca d'alternatives per al benestar popular, a través del dinamisme de les poblacions rurals. Les seves investigacions s'enfoquen cap a estratègies alternatives de desenvolupament rural.

A través de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i amb el suport del DAR, Barkin ha visitat diversos projectes de desenvolupament rural a Catalunya.