Economia

Premien el projecte d’actualització de telefonia fixa de GM Food

L’empresa bilbaïna Irontec està actualitzant la infraestructura de telefonia fixa de totes les seus corporatives, plataformes i autoserveis a l’engròs pertanyents al grup empresarial GM Food Iberica. Aquest projecte va ser presentat a VoIP2Day, l’esdeveniment de referència en matèria de comunicacions i telefonia IP, on va ser seleccionat com el Millor Cas d’Èxit del sector del 2019. Fonts de la companyia expliquen que aquest procés integra més de 85 seus i 1.500 extensions. “La iniciativa, duta a terme entre Irontec i l’àrea tècnica de GM Food, es tradueix en un complet sistema de telefonia IP global d’alt rendiment i alta disponibilitat, que ha permès a l’empresa de distribució beneficiar-se de les últimes innovacions existents en el mercat. Tot això, amb un grau d’integració complet pel que fa a infraestructures, que a més possibilita poder reaprofitar part del que ja hi ha instal·lat, i contribueix així a generar la menor escombraria digital possible i reduir les emissions mundials de CO2”, hi afegeixen. GM Food, a més, destaca que el premi suposa “un important reconeixement a l’aposta de les dues companyies per la transformació digital a través de la innovació tecnològica i la recerca de l’excel·lència en matèria de desenvolupament de solucions de telefonia IP avançades”.

GM Food Iberica és el grup empresarial líder del sector de la distribució majorista a l’Estat espanyol, amb més de 2.500 empleats i una facturació de més de 1.100 milions anuals. És una companyia internacional propietat del conglomerat Bright Food, amb capital 100% xinès. És líder en el mercat d’horeca espanyol, amb la seva ensenya d’autoservei a l’engròs Gros Mercat –que disposa de 73 centres– i la divisió de Foodservice. L’empresa també subratlla que “és molt rellevant la potenciació del negoci de venda minorista sota les marques SUMA i Proxim, amb més de 600 establiments arreu de l’Estat”. Paral·lelament, Irontec, especialitzada en tecnologies obertes, té setze anys de trajectòria. Desenvolupa la seva activitat en tres grans àrees: tecnologies orientades a internet, enginyeria de sistemes i comunicacions i telefonia IP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia