El president de la Cambra de Tortosa proposa que l'MTC s'instal·le a Reus

Mora considera que el cementiri nuclear serà una «hipoteca» per al futur de les Terres de l'Ebre

Mora va replicar ahir contundentment la defensa aferrissada de l'MTC que el president en funcions de la Cambra de Comerç de Reus va fer la setmana passada en un acte de suport a la candidatura d'Ascó. De fet, la Cambra de Tortosa és l'única de les 13 cambres de catalanes que no s'ha pronunciat a favor de la candidatura d'Ascó, perquè no hi ha consens a l'ens cameral. «Si la Cambra de Reus veu tantes bondats a la instal·lació que ofereixi el Tecnoparc de Reus per fer-lo», va etzibar Mora, que va justificar l'abstenció de la Cambra de Comerç de Tortosa sobre la candidatura d'Ascó perquè els «toca molt de prop». «Possiblement si això anés a Olot o Figueres diria que sí però per a les Terres de l'Ebre això és una hipoteca per a tota la vida i des de la Cambra apostem molt més per una activitat econòmica diferent», va dir el president en funcions de la Cambra. En aquest sentit, Mora ha qüestionat la defensa que fa del projecte la Cambra de Comerç de Reus, especialment, però també altres ens camerals del país. «Tanta generositat em sobta. Si tan bo és, m'estranya que ens ho vulguin donar a les Terres de l'Ebre», va afegir Mora.

El president en funcions de la Cambra de Comerç de Tortosa va fer aquestes declaracions després que la setmana passada els presidents de les Cambres de Reus i Lleida, en representació del Consell General de Cambres de Catalunya, van participar en un acte convocat per l'Ajuntament d'Ascó que es va convertir en una manifestació de suport a la candidatura del cementiri nuclear per part de diversos agents socioeconòmics del país. Tot i que Sanromà va recordar ahir que en l'acte d'Ascó no va fer res més que defensar l'acord de la majoria de les cambres, no va voler valorar les paraules del president en funcions de la Cambra de Tortosa.

ELS PROTAGONISTES

JOSÉ LUIS MORA
president de la cambra de comerç de tortosa
«Tanta generositat em sobta. Si tan bo és el magatzem centralitzat de residus nuclears, m'estranya que ens ho vulguin donar a les Terres de l'Ebre»
ISAAC SANROMÀ
PRESIDENT DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE REUS
Va participar en un acte de l'Ajuntament d'Ascó de defensa del cementiri nuclear i el centre tecnològic per l'ocupació que generarà


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Xoc Sabadell-BBVA a la CNMV i pel 50,01%

madrid
SOCIETAT

CCOO critica l’acord laboral signat per a la Copa Amèrica

BARCELONA
ECONOMIA

El Port de Barcelona i el de Xangai col·laboraran en innovació i descarbonització

TÀRREGA
Economia

El Sabadell insta el BBVA a dir quins accionistes donen suport a l’OPA

barcelona
amèrica del sud

L’Argentina es paralitza en la segona vaga general contra Milei

barcelona
Economia

El Sabadell respon: Denuncia el BBVA a la CNMV per vulnerar la llei d’OPAs

barcelona
VIDRERES

L’àrea d'economia va gestionar 67 ofertes de feina el 2023

VIDRERES
Consolidar un monopoli?
l’anàlisi

Consolidar un monopoli?

economia

OPA hostil del BBVA al Sabadell amb acomiadaments

madrid