Economia

Gandia celebra el descens de l'atur al mes de juny

Mes de tres centenars i mig de persones han trobat un lloc de treball durant el mes passat

El coordinador del Govern municipal, Alfred Boix, s'ha felicitat pel descens de l'atur a Gandia durant el mes de juny que mostren les dades del Servef. Unes xifres que, a Gandia, mostren una disminució considerable respecte al mes de maig.

En total, l'atur ha baixat en Gandia en 349 persones, situant la xifra total en 7.577 aturats, la xifra més baixa dels darrers mesos. Aquestes dades suposen un descens del 4% respecte al mes de maig.

Boix ha valorat «positivament» aquestes xifres, però ho ha fet, segons ha dit, «sense triomfalismes», doncs les xifres, considera, «no són satisfactòries, tot i que generen confiança i expectatives».

El síndic municipal ha qualificat Gandia com «una de les ciutats que més ha crescut en la creació de treball», doncs al mes de juny s'han fet 2.811 nous contractes, 900 més que al mes de maig. En aquest sentit, ha assegurat que Gandia «seguirà treballant per combatre l'atur, que és un dels principals objectius d'aquest govern».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia