Economia

Nokia alerta que ha comercialitzat 46 milions de bateries defectuoses

Es calcula que el procés d'intercanvi de totes les bateries podria suposar un cost total d'uns 100 milions d'euros

Nokia ha anunciat que unes 46 milions de bateries per a telèfon mòbil podrien ser defectuoses. En un comunicat, la companyia finlandesa indica que les seves bateries del model BL-5C poden tenir un curtcircuit i sobreescalfar-se durant el procés de càrrega. Això acaba provocant alguns danys al telèfon mòbil. De moment, Nokia ha registrat més de 100 casos a tot el món.

La companyia concreta que aquest model defectuós de la bateria BL-5C correspon a una partida fabricada entre el desembre del 2005 i el novembre del 2006 per part de la japonesa Matsushita Electric Industrial.

Nokia ha posat a disposició dels seus clients un servei d'informació a la seva pàgina web oficial. Si la bateria d'un usuari pertany a la partida defectuosa, la companyia li ofereix reemplaçar-la per una altra. Els cosumidors que ho desitgin també es poden posar en contacte amb el centre d'atenció al client a través del telèfon 902 40 44 14.

Es calcula que el procés d'intercanvi de totes les bateries podria suposar un cost total de 100 milions d'euros.

(El comunicat oficial de la companyia filandesa es pot consultar a través del link que s'adjunta a Enllaços Externs)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.