Economia

Un centenar de tractors tallen l'Eix Transversal per protestar per la crisi del sector

Els agricultors ja van mobilitzar ahir divendres entre 500 i 700 tractors i 1.200 agricultors i ramaders, que han participat en les 11 tractorades que Unió de Pagesos ha convocat

Un centenar de tractors han tallat aquest matí l'Eix Transversal a l'altura de Calaf (Anoia) per protestar per la crisi del sector i pels baixos preus que perceben els productors.

La marxa s'ha dirigit en sentit nord entre els quilòmetres 104 i 112, i no ha causat retencions importants, segons dades del Servei Català de Trànsit (SCT).

El responsable d'organització d'Unió de Pagesos, Salomó Torres, ha explicat que reclamen "preus justos al camp i a la ciutat" i lamenten "els marges abusius que aplica el sector de la distribució".

Els agricultors ja van mobilitzar ahir divendres entre 500 i 700 tractors i 1.200 agricultors i ramaders, que han participat en les 11 tractorades que Unió de Pagesos ha convocat en diferents punts de Girona, Tarragona i Lleida.

Pel sindicat, els preus baixos imposats per la gran distribució i de sectors de la agroindustria als productors agrícoles i ramaders, contrasta amb l'inacció dels governs de Catalunya i l'Estat espanyol, que no fan complir les normatives de competència, comerç i consum sinó que permeten la vulneració dels drets dels consumidors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.