Economia

ECONOMIA

El gironí Pere Bellsolà, entre les cent fortunes borsàries de l'Estat

L'empresari flequer gironí Pere Bellsolà i Fonalleras ha estat inclòs en el número 100 d'un rànquing de les majors fortunes de la borsa espanyola elaborat per al Magazine del diari El Mundo. Segons dades de la Comisión Nacional del Mercado de Valores (CNMV), Bellsolà i la seva família atresoren un patrimoni d'uns 22,3 milions d'euros en accions, provinents de la venda del 97% de la panificadora Bellsolà a diferents fons de capital risc. Els títols estan repartits entre diverses societats d'inversió col·lectiva (Sicav) i la patrimonial Cinc Espigues. La llista l'encapçala l'empresari Amancio Ortega, amb un capital borsari mil vegades superior, de més de 23.823 milions d'euros, un terç del capital conjunt que aglutinen els cent primers de la llista.

Fora de la borsa, el figuerenc Ramon Miquel, de Miquel Alimentació, continua entre les persones més riques de l'Estat, amb actius per valor d'entre 350 i 390 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.