Economia

Platja d’Aro blinda les grans atraccions

El parc aquàtic Aquadiver i el d’atraccions PP’s obriran amb menys capacitat, però garantint la seguretat

Els dos grans parcs d’oci de Castell-Platja d’Aro, Aquadiver i el PP’s Park, ho tenen tot a punt per iniciar la temporada, amb totes les mesures de seguretat, per garantir una experiència lúdica de primer ordre.

El director d’Aquadiver, Julià López-Arenas, va explicar que amb l’obertura el 27 de juny s’ha reduït la capacitat un 50%, s’han fet circuits i es recomana anar-hi amb el banyador, tot i que els vestidors estaran totalment operatius: “Volem que sigui una experiència, garantint el distanciament i amb mesures d’higiene reforçades”, va explicar, acompanyat de Joan Cama i Andrea Tarré, com a representants de la propietatLópez -Arenas també va explicar que s’aniran fent promocions per incentivar que els usuaris facin la reserva en línia, i evitar així passar per la guixeta.El parc Aquadiver té una superfície de 85.000 m² i en una temporada normal hi passen entre 2.900 i 3.900 persones diàriament.

Vanessa Gómez, responsable de comunicació del PP’s Park, va remarcar que s’hi han posat expenedors d’hidrogel i càmeres tèrmiques, i que el personal ha passat el test. La idea, segons Gómez, és, des de la seguretat i el distanciament social, oferir també una experiència. L’alcalde de Platja d’Aro, Maurici Jiménez, va donar suport a les dues instal·lacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia