La Borsa
Més valors
Economia

Tornen les cistelles de gastronomia dels Roca

Els germans Roca estrenen una nova temporada de les cistelles de gastronomia sostenible. Seleccionen cada mes ingredients de temporada per elaborar les preparacions que podran fer els subscriptors que sol·licitin rebre-les a casa. Per a aquest mes de gener els Roca han seleccionat col de Cambrils, patata ecològica de Cerdanya, sobrassada mallorquina, tòfona d’una empresa amb plantacions a Guadalajara i Terol, mantega de Sòria, nata de Villanueva del Pardillo i un vi blanc envellit en fusta de la Rioja.

La protagonista de la primera de les receptes és la col que Joan Roca proposa cuinar sencera al forn amb salsa de mantega. La segona són uns blinis amb patates de Bioabenur que té la sobrassada com a punt fort i per maridar els dos plats Josep Roca proposa un Plácet Valtomelloso 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Montero remarca que la reforma fiscal no s’aplicarà fins que s’hagi assolit la recuperació econòmica

Madrid

El Ministeri de Treball proposa implantar una prestació única de 452 euros per a les persones amb l’atur esgotat

Madrid

Saplex inverteix 7,3 milions d’euros per créixer

barcelona

El volum de vianants als carrers comercials a Catalunya augmenta el 6,3% al març en comparació a fa un any

barcelona

El govern espanyol aprovarà aquest dimarts la llei ‘rider’ que fixa que els repartidors siguin assalariats

MADRID

Concentració davant l’empresa de Cornellà on va morir un jove per denunciar que “la precarietat laboral mata”

cornellà de llobregat
MEDI AMBIENT

La CUP s’oposa a les grans centrals de renovables

ECONOMIA

La Fórmula 1 du més d’un centenar de vols a Vilobí

economia

Barcelona Activa forma 25.000 persones en línia