La Borsa
Més valors
Economia

Tastar olis de l’Empordà a 25 restaurants

Són dels trulls Empordàlia, Ylla, Masetplana i Serraferran

Els restaurants de la Cuina del Vent i Girona Bons Fogons ofereixen fins al 31 de juliol olis dels trulls Empordàlia, Masetplana, Ylla i Serraferran, tots de la DOP Oli de l’Empordà. Tasta l’oli de l’Empordà, que es va presentar ahir a Palau-saverdera, té el suport del segell Girona Excel·lent, la Diputació de Girona i el departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

En la campanya participen un total de 25 restaurants. Del col·lectiu Cuina del Vent són: Empòrium, Amiel & Molins, Reina de Port-lligat, Voramar, Els Pescadors, Rom, Falconera, Duran Hotel & Restaurant, Castell de Peralada Restaurant, Norat, Can Jeroni, La Taverna del Barri Vell, Mas Falgarona, Sumac i El Corral de Sant Quirze. Pel que fa al col·lectiu de cuina Girona Bons Fogons, hi participen: Àpats, Duc de l’obac, la Riera, Umai, Occi, Divinum, EGG, Massana, El Celler de Can Roca i Novara Hotels.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Pirineu tornarà a fregar el ple absolut durant el Pont de la Puríssima

BARCELONA

L’atur a Catalunya encadena el novè mes de baixada

barcelona
Gastronomia

Història i receptes del Disfrutar

GIRONA

Consum obre el seu segon supermercat a Girona, de 1.600 m²

GIRONA

L’empresa Croda inverteix 10,5 milions a Fogars de la Selva

Fogars de la selva

Cau un 29% el nombre de desnonaments

girona
GIRONA

Quim Suñer renova el càrrec a JARC de Girona

PALAMÓS

Acord per millorar la competitivitat de les empreses

El català serà el principal turista pel pont de la Puríssima

GIRONA