Quatre estacions

Les melmelades quatre estacions –primavera, estiu, tardor i hivern– és el producte estel·lar que ofereix GBech-Conserves Can Bech dins del seu ampli repertori amb més de 40 fruites. Les melmelades de cadascuna de les quatre estacions estan elaborades a partir de diverses fruites de la temporada i representa tota una novetat en l'àmbit de l'Estat espanyol. Aquest producte exclusiu serà el que servirà en la campanya de penetració als Estats Units.

Dins el món de les melmelades, que es comercialitzen sota la marca Can Bech, com també es fa amb les fruites en almívar i les gelees, l'empresa aposta per la fruita i no pas pel sucre. «Utilitzem poc sucre», diu Bech, que recorda que la normativa estatal especifica que per cada 100 grams de fruita hi va un mínim de 60% de sucres. Per poder guanyar en gust de fruita, Bech va explicar que fan servir uns processos d'elaboració molt singulars per reduir el mínim de sucre. GBech-Conserves Can Bech pot arribar a elaborar 600 quilos de melmelada en un dia.

A més, l'empresa ha decidit que cada producte tingui les seves millors receptes.

LA RECEPTA

Galetes amb gelea de pètals de rosa
En un bol barregem 5 rovells d'ou amb 500 grams de sucre i 15 grams de sucre de vainilla. Després hi afegim les clares a punt de neu, amb un punt de sal, i 65 grams de farina i 65 grams de fècula de blat de moro. Estirem la massa i fem peces per posar-les al forn uns minuts a 160 graus. Després del forn, hi afegim a sobre les peces la gelea de pètals de rosa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.