Economia

Kontrel-Mec aixeca el concurs de creditors

L'empresa ha augmentat les exportacions fins al 90% del negoci

L'empresa d'Aiguaviva Kontrel-Mec, que es dedica a la fabricació de béns d'equip i maquinària per al sector de l'embalatge flexible, ha aconseguit aixecar el procés concursal que es va veure obligada a iniciar fa dos anys. La mesura té el suport del 67% dels creditors ordinaris, la majoria dels quals, entitats financeres i proveïdors.

Durant aquests dos anys de concurs de creditors, la companyia ha pres mesures que li han permès “adaptar-se al nou context econòmic i a les noves exigències del mercat”, segons afirmen en una nota de premsa. En concret, ha incrementat les seves exportacions fins a suposar el 90% del seu negoci i, el 2009, va retallar la plantilla a través d'un expedient de regulació d'ocupació (ERO). D'altra banda, la companyia busca nous inversors que l'acompanyin en l'obertura de nous mercats en països emergents d'Amèrica, d'Àfrica o de l'Orient Mitjà.

Fundada el 1989, Kontrel-Mec és una empresa 100% gironina especialitzada en la construcció de maquinària industrial, amb solucions personalitzades d'alt nivell tecnològic. Amb el nou conveni aprovat, l'empresa assegura que enceta “una etapa de renovació” i agraeix el suport de clients, treballadors i col·laboradors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.