Kontrelmec reduirà la producció

Kontrelmec, que té la seva seu central a Aiguaviva i es dedica al disseny de solucions i equipaments per a indústries de l'etiquetatge, té intenció de reduir la producció i concentrar-se en la maquinària més petita, la qual no requereix tan de finançament, segons va explicar ahir el director general de l'empresa, Ignasi Gómez-Belinchón.

Aquest és un dels punts que s'inclouen en el pla de viabilitat d'aquesta empresa, que, tal i com ja va publicar ahir aquest diari, ha anunciat als treballadors la presentació d'un concurs de creditors i una retallada en la plantilla. El director general de l'empresa va donar a conèixer ahir alguns dels detalls del pla que s'està gestant pel que fa a la reducció de la plantilla i a l'expedient de regulació d'ocupació –que està previst que es presenti, tot i que no se sap a quins treballadors afectarà– dels 77 que hi ha a la plantilla, segons va dir Gómez-Belinchón. «Volem adequar l'estructura al context actual i mantenir el màxim de llocs de treball possibles», va indicar.

El concurs de creditors «està acceptat pel jutge com a procediment de continuïtat», va explicar el director general. L'empresa seguirà a partir d'ara els tràmits legals establerts i aplicarà les mesures necessàries per intentar superar el problema de falta de liquiditat que té ara mateix.

Kontrelmec té una activitat molt enfocada a la innovació de productes. L'empresa dissenya màquines i les acobla als projectes dels seus proveïdors. En els últims anys havia tingut un increment de facturació fins als 19,5 milions. L'objectiu de la direcció és que l'empresa torni a créixer un cop se superi la situació actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.