Economia

L'hotel URH de Girona ja és Hilton

El nom a la façana de l'establiment es va instal·lar ahir

El gestionarà URH i mantindrà les quatre estrelles

L'hotel URH de Girona, situat a l'antiga plaça de braus, és des d'ahir un Double Tree by Hilton, el segon Hilton que hi ha a la demarcació de Girona després del de Gualta. De fet, la signatura entre la cadena hotelera Urbano Rural Hotelera (URH) i Hilton ja es va fer el juny passat però “els estàndards que exigeix Hilton són molts i la transició ha sigut molt llarga”, va assegurar ahir el conseller delegat de l'empresa, Miquel Àngel Carulla. L'establiment mantindrà les quatre estrelles i continuarà gestionat per l'empresa gironina URH, que ja porta quatre establiments a la demarcació de Girona i un a Bilbao. Actualment URH està “en plenes negociacions amb sis hotels més”, situats un al Maresme i els altres a Màlaga, Madrid, Sevilla, Astúries i Cadis, tots de gamma alta.

El Double Tree by Hilton de Girona disposa de 115 habitacions, pàrquing propi i el restaurant Sargantana, que ofereix cuina de mercat. Per Carulla, el fet de disposar oficialment del nom de Hilton “representa un salt endavant“ a més de créixer més en ocupació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia