Economia

Casademont llança una botiga en línia al mercat espanyol

L'empresa, líder en fuets i xarcuteria, ofereix al consumidor una eina per comprar els productes més especials

L'empresa gironina líder en l'elaboració de fuets i xarcuteria des de fa seixanta anys ha estrenat l'any 2016 amb el llançament d'una botiga en línia per al mercat espanyol amb l'objectiu de posar a l'abast del consumidor una eina que faciliti la compra dels productes més especials de la companyia. Així, en aquesta nova botiga virtual, es podran adquirir productes especials i dels nous llançaments, com per exemple els de l'edició limitada, com ara l'exclusiva Limited Edition Summum i tota la gamma Summum, que inclou productes originals: gall dindi trufat o de festucs, carpaccio i fuets de gustos. I també la línia Cuida't, amb productes únics que presenten una reducció considerable de sal i greixos; i la Nature, sense al·lèrgens, conservants ni colorants. A través del web de la companyia, també es podran adquirir productes de l'última incorporació de l'empresa i la més especial, que ret homenatge al seu fundador, la gamma Jaume Casademont, amb xarcuteria selecta i productes basats en els gustos d'abans. Tot això, sense deixar de banda la gamma de productes clàssics de Casademont, entre els quals, el tradicional fuet.

Casademont té capacitat per produir 25.000 tones anuals d'embotits curats, cuits, llescats i pernils. Les vendes de la companyia fora del mercat espanyol ja pugen a un 55% de la producció total, ja que exporta a cinquanta països dels cinc continents.

LA XIFRA

25.000
Tones
anuals d'embotits curats, cuits, llescats i pernils és la producció de l'empresa.

LA DATA

2016
Any
que Casademont llança al mercat la botiga en línia adreçada al mercat espanyol.

Tecnologia i tradició

Casademont és una empresa amb seu a Bonmatí i dos centres productors a Girona. Amb quatre generacions de xarcuters, aplica actualment la tecnologia més avançada del sector. La inversió en R+D de la companyia ha permès dissenyar productes i gustos nous i combinacions poc convencionals, com per exemple el fuet de figues o de cabrales i tota una gamma d'embotits especialment dissenyada per a persones amb al·lèrgies alimentàries. La innovació constant de processos i productes li ha permès situar-se com a referent de la indústria xarcutera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia