Economia

economia

empresa

Bon Preu inverteix 35 milions a fer un nou magatzem a Balenyà

El Grup Bon Preu inverteix 35 milions d'euros en la construcció d'un nou magatzem de producte fresc a Balenyà, una operació que li permetrà de doblar la facturació actual. Les obres, que s'acabaran d'aquí a un any, significaran disposar d'una nau situada a la C-17 que ocuparà 22.800m² i tindrà onze metres d'alçada. La meitat del nou magatzem es destinarà a la conservació a 2ºC de productes de carn i lactis. També hi haurà una zona per a la fruita i la verdura a 4ºC i un obrador per a la carn. Amb aquesta inversió s'ampliaran les referències de productes frescos de 2.000 a 3.000, i la capacitat d'aquest nou magatzem permetrà gestionar 45 milions de caixes de producte a l'any.

Les obres implicaran redistribuir els 35.000 m² de l'actual plataforma logística de Balenyà i dedicar tota aquesta superfície a la gestió del producte sec. En el moment en què el nou equipament estigui a ple rendiment Bon Preu preveu contractar 200 persones més de les 300 que ja hi treballen ara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia