HOQUEI SOBRE PATINS / LA COPA

Vic-Noia: el matx de la reiteració

El 2009 es van trobar en els quarts amb triomf vigatà i el 2008 van vèncer els de Sant Sadurní en la final a Igualada

Quim López
TÈCNIC DEL VIC
«Hi ha una certa rivalitat forjada des de fa molts anys amb enfrontaments continus i amb un balanç més o menys igualat. És un al·licient més. El Noia és un equip que tot i que no estigui tan bé té jugadors capaços de rendir a un gran nivell»
Ferran López
TÈCNIC DEL NOIA
«No volem ser la joguina de ningú. Estem convençuts que podem passar. Estem oberts a somiar, a arribar com més amunt millor, tot i que el Vic és un equip amb una gran qualitat individual»

Per tercer cop consecutiu, el Vic i el Noia es troben avui en la copa en un partit en què, en aquesta ocasió, els vigatans són favorits per la seva trajectòria en la lliga i perquè defensen el títol aconseguit l'any passat a Riazor. A la Corunya, el Vic va vèncer 4-1 el Noia en els quarts de final amb quatre gols de Marc Torra, mentre que el 2008, en la final disputada a Igualada, el conjunt de Sant Sadurní es va imposar per 2-3.

Ara, el resultat torna a estar a zero i caldrà veure com encaixa el conjunt de Quim López la responsabilitat de ser el darrer campió. Marc Torra (27 gols en la lliga) torna a ser l'estilet al davant. Al Noia, Cabestany (12), que juga la seva darrera copa perquè es retira, és el principal argument ofensiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Gavi, a tota màquina

BARCELONA
 

I si Messina no continua a Milà?

BARCELONA
 
 

Un adeu dels que dolen

BARCELONA
 

Els favorits Celtics contra els Mavs de Doncic i Irving

barcelona
 

Perfeccionant el mur

Girona
 
Gonzalo Pérez de Vargas
Porter del Barça

“Hi ha molts motius per confiar en aquest equip”

sant joan despí
 

Ja és part del cor

Girona