Esports

Henry aposta per repetir el partit classificatori per al Mundial

El davanter diu que Irlanda i no pas França "mereix estar a Sud-àfrica"

El davanter Thierry Henry, que va tocar amb la mà una pilota que va acabar en gol i va permetre França classificar-se per al Mundial del 2010 en detriment d'Irlanda, s'ha mostrat avui partidari de repetir el partit. "Per descomptat que la solució més justa seria repetir la trobada", ha subratllat, "però això està fora del meu control", ha dit el futbolista en un comunicat enviat a un canal de televisió britànic.

Les declaracions d'Henry tenen lloc després que la FIFA rebutgés avui la petició de les autoritats irlandeses per repetir el partit classificatori de dimecres passat.

"No sóc un trampós i mai ho he estat. Va ser una reacció instintiva davant d'una pilota que arribava extremadament ràpida en una àrea de penal molt poblada", explica Henry en el comunicat. "Mai he negat que vaig controlar-la amb la mà. Vaig dir-ho després del partit als jugadors irlandesos, a l'àrbitre i als periodistes", ha explicat.

Henry assegura que se sent "avergonyit" per la forma que França va obtenir la victòria i ha dit que Irlanda "mereix estar en el Mundial de Sud-àfrica".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.