Esports

Henry va pensar a deixar la selecció després de la polèmica per la seva mà davant Irlanda

El jugador francès afirma en una entrevista a L'Équipe que s'ha sentit abandonat per la seva selecció

El davanter del FC Barcelona Thierry Henry ha confessat que va pensar a deixar la selecció francesa després de la polèmica pel gol de França davant Irlanda gràcies a una mà i que va suposar la classificació dels bleus per al Mundial de Sud-àfrica.

En una entrevista a la versió impresa de L'Équipe, Henry ha afirmat que es va sentir abandonat per la seva federació i que va pensar a deixar la selecció.

"Pot ser que sense el suport de la meva gent propera hauria pres una altra decisió, però ara ho he decidit, lluitaré fins al final. El que acaba de passar és molt greu. Pots perdonar, però no sempre pots oblidar", ha dit.

Henry ha assenyalat que ja s'havia plantejat amb anterioritat deixar la selecció. "Després del Mundial del 2006 ho vaig pensar, però era massa d'hora. Després de l'Eurocopa del 2008, també, però no era el millor moment. Hi havia una generació que em necessitava", ha comentat.

El davanter ha assegurat que fins i tot va arribar a posar en perill la seva continuïtat al Barça per anar lesionat a una convocatòria de la selecció.

"Mai agrairé prou a l'entrenador (Josep Guardiola) i al públic del Barça el seu suport. No podia doblar el genoll, però em resultava impossible no acudir-hi quan ens jugàvem la classificació de França per al Mundial", ha indicat.

Henry ha assegurat que la seva mà durant el partit contra Irlanda va ser "un episodi del joc" al qual s'ha donat massa importància, i ha criticat, sense citar-los, aquells que el van atacar per la seva actitud després del partit.

El jugador ha recordat que, després del partit, va donar la cara i va comparèixer davant els mitjans de comunicació per reconèixer que havia comès una falta, tot i que "podia haver sortit per la porta del darrere sense dir una paraula".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.