Esports

Henry: "Si he de ser suplent, no passa res"

El davanter assegura que es troba "molt millor" i que només li falta recuperar el seu nas golejador

El davanter del FC Barcelona Thierry Henry ha assegurat aquest dimarts que, en el cas que hagi de ser suplent, "no passa res", i ha considerat que seria lògic veure en els pròxims partits el planter Pedro Rodríguez, que es troba en un bon moment, ocupant el seu lloc a la banda esquerra.

Henry ha assegurat, d'altra banda, que es troba "molt millor" des que va tornar de les seves vacances nadalenques, tot i que ha fins fa pocs dies no ha pogut recuperar-se plenament d'uns problemes físics que arrossegava des de l'estiu passat. El davanter francès assegura que ara només li falta recuperar el seu olfacte golejador, "cosa que tampoc em preocupa mentre l'equip segueixi guanyant".

D'altra banda, el davanter blaugrana ha negat que s'estigui reservant per oferir el seu millor nivell amb França en el Mundial de Sud-àfrica. "Sempre surto al camp a donar el màxim, a córrer per als altres i a ajudar", ha destacat Henry, i ha reivindicat el seu paper dins de l'equip: "vosaltres no ho veieu, però sempre intento fer el que el tècnic em demana".

Thierry Henry s'ha mostrat content per la renovació de Guardiola, a qui atribueix el triomf de les sis Copes. També ha felicitat Eric Abidal, "que per fi ha pogut demostrar que, a més de defensar, pot jugar bé de migcamp cap endavant".

Molt més hermètic s'ha mostrat quan se li ha preguntat si deixarà el club a final de la temporada que ve. "De moment, sóc aquí. No puc parlar sobre una cosa que passarà o no dins de sis mesos", ha sentenciat el francès, a qui li queda un any i mig més de contracte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.