Esports

Henry estarà de baixa deu dies i tres partits

El davanter té una lesió muscular lleu que es va fer dimecres amb França

El virus FIFA s’ha acarnissat especialment en Thierry Henry. Si bé Zlatan Ibrahimovic, Andrés Iniesta, Xavi Hernández i Carles Puyol han tornat de les respectives seleccions amb diversos cops que no els impediran jugar demà a València, el davanter francès serà baixa deu dies.

L’internacional bleu va haver de retirar-se del terreny de joc durant el partit entre Àustria i França per una lesió a la cuixa dreta. Les proves mèdiques efectuades ahir van confirmar que Titi pateix un trencament fibril·lar d’un centímetre i mig al bíceps femoral de la cama dreta, que l’obligarà a perdre’s el partit contra el València –al qual, per cert, ha marcat sis gols en quatre partits–, el de dimarts que ve a la Champions davant el Rubin Kazan i pràcticament amb tota seguretat el del diumenge següent també al Camp Nou contra el Saragossa, que, segons es va anunciar ahir, ha quedat fixat per a les 21 hores (Canal +). Henry, que ja venia de perdre’s el partit contra el Dinamo de Kíev i l’Almeria per una lesió a l’adductor de la cama esquerra, podria reaparèixer el dia 28 d’octubre en l’anada dels setzens de final de la Copa al camp de la Cultural Leonesa.

Si el francès no es va poder entrenar ahir, tampoc Ibra, amb un cop al genoll dret que no li impedirà de jugar demà. “El València és el primer rival fort al qual ens enfrontem en Lliga. Potser els equips estaran una mica cansats que guanyi el Barça, però nosaltres no: tenim la mateixa motivació que l’any passat”, va destacar Sergio Busquets.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.