Esports

La Penya recupera Tucker i Tripkovic per tombar l'Alba Berlín i passar a quarts

El nou tècnic verd-i-negre, Pepu Hernández, debutarà a la banqueta

El DKV Joventut disposarà de tota l'artilleria per mirar de superar aquest dimarts l'Alba de Berlín i accedir als quarts de final de l'Eurocup (20.30 h, canal 33). Un partit a caixa o faixa –qui guanyi es classificarà– amb Tucker i Tripkovic ja a punt. El nord-americà torna després del seu viatge als Estats Units pel naixement del seu fill, mentre que el serbi reapareixerà després d'estar-se un mes i mig de baixa per una lesió en un genoll.

Aquests retorns, i el debut de Pepu Hernández, han de reactivar els bioritmes d'un equip verd-i-negre que busca un cop de timó no només per continuar viu a Europa, sinó per començar a enterrar la crisi de resultats. A més, contra l'Alba hi ha comptes pendents. El curs passat, en l'Eurolliga, els dos equips també es van jugar les garrofes a l'Olímpic, amb una derrota que va deixar la Penya fora del Top 16 (75-79). El DKV també mirarà de reüll el partit entre el Le Mans i l'Aris. Un triomf francès li permetria ser primer de grup.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.