Esports

El Bioparc de València presenta la carrera “En manada” del 8 de juny

La cursa s'adreça a famílies i grups de persones

Els fons recaptats van a parar a projectes humanitaris i de conservació de la natura

Ha estat presentada al Bioparc de València, la segona edició de la cursa “En manada”, una prova organitzada per la institució zoològica i l'ajuntament de Mislata, amb la col·laboració del club d'atletisme “Fent Camí”.

ës aquesta una iniciativa esportiva i lúdica adreçada a tots els públics, especialment públic familiar, ja que la cursa preveu la participació de joves i adults en grup.

El trajecte s'hi desenvoluparà el proper diumenge 8 de juny per zones naturals , a com ara, el parc de la Canaleta de Mislata, al parc de Capçalera de València i per dins del Bioparc de València, amb una distància de cinc quilòmetres i una opció d'iniciació de 2 quilòmetres.

És aquesta, una cursa benèfica, l'objectiu d ela qual és conscienciar i sensibilitzar sobre un estil de vida saludable i la necessitat de conservar i protegir la natura. Els beneficis s'adreçaran a programes solidaris de l'Associació Humanitària Internacional de Mislata i a projectes de preservació dels animals mitjançant la Fundació Bioparc.

Les inscripcions poden realitzar-se fins el dimecres 4 de juny ala webs www.bioparcvalencia.es, www.fentcamislata.es i www.mislata.es.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia