1a CATALANA

TORTOSA

Ramon Coch provoca un canvi de tendència

Des que Ramon Coch es va estrenar com a tècnic del Tortosa, ara fa deu jornades al camp del Morell, la línia de l'equip del Baix Ebre ha canviat radicalment. Abans de l'arribada del tècnic de Vimbodí, el conjunt roig-i-blanc estava immers en una profunda crisi de resultats, que l'havia deixat a dos punts de la zona de descens i que va propiciar la dimissió de l'entrenador Carlos Alòs –ara, secretari tècnic del club.

Des del dia en què Coch va debutar al camp del Morell i va aconseguir la victòria, la tendència del Tortosa ha començat a canviar i s'ha invertit. I és que en les deu jornades que fa que el nou entrenador és a la banqueta, el Tortosa ha aconseguit reaccionar, s'ha allunyat definitivament de la zona de descens –la pròxima jornada ho podria certificar de manera matemàtica– i té uns números envejables. Només hi ha un equip en la primera catalana que hagi aconseguit unes xifres més bones que el Tortosa: l'Olesa, que ha obtingut 21 punts i se situa en la lluita per una de les tres primeres posicions.

El canvi d'inèrcia es pot contrastar amb una dada ben significativa, el percentatge de punts sumats. Abans de l'arribada de Ramon Coch el Tortosa tan sols n'havia aconseguit un 34,7 per cent i, en els últims deu partits, n'ha obtingut el 63,3 per cent.

ELS NÚMEROS

Primeres 24 jornades
Punts:
25/72 (34,7%).
Resultats:
7 victòries, 4 empats i 13 derrotes.
El Tortosa
va acabar aquest tram quart per la cua, a dos punts del descens.
Amb Ramon Coch
Punts:
19/39 (63,3%).
Resultats:
6 victòries, 1 empat i 3 derrotes.
El Tortosa
, amb 19 punts, és el segon millor equip de les últimes deu jornades, juntament amb el Marianao, la Muntanyesa i el Masnou. Només el supera l'Olesa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.