Cervesa i càntics al port olímpic dels aficionats de l'Arsenal

L'afició de l'Arsenal va disfrutar de la zona que l'Ajuntament de Barcelona li va habilitar

Van ser uns 5.000 els seguidors de l'Arsenal que van viatjar a Barcelona per veure en directe el partit d'ahir. La gran majoria va arribar ahir, però uns quants centenars d'aficionats estaven per Barcelona fins i tot des de dissabte o diumenge. No van haver-hi incidents destacats, com ja s'esperava, ja que l'afició de l'Arsenal no està considerada problemàtica, tot i que tota afició anglesa té algun grup poc recomanable. Molts dels aficionats de l'Arsenal van passar el dia per la zona que l'Ajuntament de Barcelona, com fa últimament sempre que hi ha partit europeu, els va habilitar al port olímpic.

Allà van cantar, van veure cervesa i van poder jugar a diversos jocs, com el futbolí. Van ser 130 els barrils de cervesa que s'havien preparat per a l'ocasió i molta la que es va beure a un preu de quatre euros el got de mig litre.

La zona va estar oberta des de les onze del matí fins a les set de la tarda, i va ser cap al migdia quan va haver-hi més afluència de seguidors anglesos, molts dels quals van acabar marxant amb més alcohol del recomanable cap al Camp Nou, però, això sí, sense protagonitzar incidents.

També hi va haver seguidors de l'Arsenal que van optar per no anar a aquest punt i van preferir passar el dia passejant, menjant i bevent per la zona de la Rambla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.