El Vila-real regna a l'ITE

L'equip de la Plana imposa la seva autoritat i venç en les tres categories

L'escola del Barça a Hong Kong és la revelació i arriba a dues finals

El Tortosa aleví, únic conjunt ebrenc a disputar el títol als grocs

114
GOLS
va marcar el Vila-real: 50 els prebenjamins, 45 els benjamins i 19 els alevins

Era el gran favorit i no va concedir ni una sorpresa: el Vila-real va alçar el títol de campió de l'ITE en les tres categories. El planter groguet, doncs, torna a dominar en la tercera edició d'una competició que l'any passat se li va escapar de les mans. Ni l'escola del Barça a Hong Kong, que va ser l'equip revelació en prebenjamins i benjamins, ni el Tortosa aleví no van ser capaços de superar els de la Plana davant les aproximadament 2.000 persones que es van aplegar en l'últim dia del torneig a la Cava.

Tot i el domini del filial groguet, la darrera fase del campionat, que en aquesta edició es va celebrar a Deltebre, va ser marcada per la igualtat. De fet, ni en les semifinals ni en la final, ningú no va guanyar per més de tres gols de diferència. L'equip de la demarcació que tenia més números per disputar algun títol era la Rapitenca, que havia aconseguit el passi a les semifinals en prebenjamins i benjamins. L'equip del Montsià, però, no va poder superar el penúltim escull i va ser superat, en les dues categories, per l'escola del Barça a Hong Kong. D'aquesta manera, l'únic conjunt ebrenc que va poder disputar el títol al Vila-real va ser el Tortosa aleví, que va superar clarament el Lleida en les semifinals. Els roig-i-blancs, a més, va fer patir de valent els de la Plana en el partit clau, ja que van arribar empatats (1-1) al descans i els groguets no van desencallar el partit fins al darrer tram.

L'Escola del Barça, per la seva banda, no va poder repetir l'èxit de l'any passat, en què va alçar dos títols, i no va passar de les semifinals en els prebenjamins i els benjamins. Això sí, l'equip blaugrana va ser el més golejador del campionat (115 dianes), seguit del Vila-real, que va marcar-ne114.

Èxit oriental.

El nivell de les escoles que el Barça té a diversos països de l'Orient Mitjà i a la Xina i al Japó va ser una de les grans sorpreses de l'edició més exòtica de l'ITE, que l'any que ve es farà a l'Ametlla de Mar i inclourà un torneig de futbol femení. Entre els equips orientals, va destacar la figura del porter aleví de l'escola japonesa, Kimura Maruki, que més enllà de fer intervencions de mèrit sota els pals, s'incorporava a l'atac i va facilitar dues assistències. Aquestes aptituds van valdre-li el premi al millor porter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.