ALCANAR:
Rodri (Xavi), Jan, Pau Castro, Trinquet, Iván (Santi), Oscar, Alberto (Sisco), Saul (Adrià), Morralla, Paolo i Toni (David).
ICOMAR:
Quico (Andrei), Adri, Amador, Eric, Juancho (Ronald), Teto, Salva, Franc, Joel, Maruis i Enok (Eloi).
1-0 (11') Toni. 2-0 (55') Alberto. 3-0 (60') Oscar. 3-1 (65') Jan. 4-1 (70') Adrià. 4-2 (80') Salva. 5-2 (81') Oscar. 6-2 (90') Oscar.
Luque Aguilar.
Trinquet, Iván, Paolo i Adrià; Juancho.
COMENTARI:
El començament del segon temps va decidir un partit que en la primera part, malgrat ser dominada per l'Alcanar, no va tenir gaires ocasions de gol. Els segons 45 minuts van ser de més intensitat fins al punt que els locals van treure als seus juvenils. / REVERTER