El combat, pels grana

La Pobla va vèncer a la Devesa en un partit ple d'alternatives que no es va decidir fins al final

Els blaus es van avançar 2-0 però van pagar cara l'expulsió de Grau (43') i dos penals no xiulats

Antoni Teixidó
TÈCNIC DE LA RAPITENCA
«Estic decebut pel resultat però no per l'actitud, ja que hem jugat posant-hi futbol i cor quan ha calgut»
«Un cop més, tenir pocs efectius ens ha passat factura, ja que només hem pogut fer dos canvis»
Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA DE MAF.
«Hem començat bé però han marcat ells i amb el 2-0 semblava que el partit era seu, però el penal i l'expulsió ens ha tornat a posar en el partit»
«En la segona part podíem haver fet encara més gols»

La Rapitenca i la Pobla de Mafumet van disputar ahir un duel ple d'alternatives en què es van veure vuit gols i que es va acabar decantant pel costat dels grana, tot i el bon començament dels de Teixidó, que en el minut 23 ja guanyaven 2-0.

I és que la primera part va ser d'autèntic domini del conjunt blau, que va triangular amb criteri al mig del camp, combinant-ho amb un joc directe, clau per avançar-se 2-0, primer mitjançant Raúl al cap d'un quart d'hora i ja en l'equador del primer període gràcies a Pibe. Tot i això, la Pobla havia avisat amb un parell de bones aproximacions en els primers minuts. El matx podia haver quedat dat i beneït si el col·legiat no hagués obviat, a instàncies del linier, un penal clar comès a Raúl. I els de Santi Coch van tornar a parèixer just abans del descans, en la jugada que va marcar el desenllaç del partit. Sergi Grau va evitar un gol amb les mans i l'àrbitre no va dubtar a assenyalar penal i expulsió. El pitxitxi grana, Virgili, no va fallar des dels onze metres, i va deixar el panorama pel conjunt rapitenc molt costa amunt de cara a la segona part.

Tot i la inferioritat numèrica, els primers deu minuts després de la represa van ser per als blaus. Fins i tot Aguilar va marcar un gol que l'àrbitre va anul·lar per fora de joc. Poc després, un altre cop Virgili, al contraatac, va fer l'empat, i va deixar molt tocada la Rapitenca, que va encaixar dos gols més en 8 minuts. Osado va fer el 2-3 amb un xut dins l'àrea i Ivan González, aprofitant una errada de Pedregosa, va establir el 2-4, que semblava que segellava el triomf dels visitants. Però la Rapitenca, sobreposant-se a l'esforç de jugar amb un jugador menys, no havia dit l'última paraula. Raúl, de falta, va escurçar distàncies, i a un minut del final, quan el duel ja era d'anada i tornada, un defensa grana va tallar amb el braç un doble barret d'Aguilar dins l'àrea. Però Cardosa Montesinos no va xiular res i Cristian, des de fora l'àrea, en minut 4 del temps afegit va fer el definitiu 3-5.

RAPITENCA
3
LA POBLA DE MAFUMET
5
RAPITENCA:
Jordi, Pere, Sergi Grau, Pedregosa, Sangrà, Pibe (Edu Aguilar, 45'), Raúl, Efrén, Gilabert, Germán (Paco, 77') i Jordi Roca.
LA POBLA DE MAFUMET:
Carrillo, Félez, Denís, Vivó, Ivan González (Raúl Vates, 75'), Virgili, Youcef, Osado, Jusi, Egea (Cristian, 45') i Barru (Cristino, 55').
GOLS:
1-0 (15') Raúl. 2-0 (22') Pibe. 2-1 (43') Virgili, de penal. 2-2 (55') Virgili. 2-3 (58') Osado. 2-4 (63') Ivan González. 3-4 (71') Raúl. 3-5 (94') Cristian.
ÀRBITRE:
Cardosa Montesinos.
T.G.:
Als locals Jordi Roca i Sangrà; als visitants Ivan González i Egea.
T.V.:
Directa al local Sergi Grau (43').
PÚBLIC:
uns 600 espectadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.