3a DIVISIÓ

La Pobla fa trontollar el Manlleu

Amb el gol de falta de Cristino en temps afegit, els grana igualen els 52 punts del curs passat

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA
«Ha estat un partit complicat, però hem aconseguit un bon resultat que fins i tot és curt, perquè hem tingut tres o quatre ocasions molt clares»
«Ja hem assolit l'objectiu de fer els mateixos punts que l'any passat. Ara, anirem a Reus amb la intenció de sumar per superar-los»

POBLA DE MAFUMET

2

MANLLEU

1

POBLA DE MAFUMET:

Carrillo (Raúl Sáez 13'), Félez, Denís, Vivó, Jusi, Cristian (Ñoño 81'), Cristino, Ivan González (Esteve 57'), Virgili, Youcef i Osado.

MANLLEU:

Pato, Masoliver, Uri, Rubén, Dot, Gely, Fran Rubio (Venzal 84'), Guillén (Cristian Martínez 88'), Planagumà, Baruc i Remo.

1-0 (38') Virgili. 1-1 (62') Baruc. 2-1 (91') Cristino.

Molina Fernández.
Als locals Cristian, Félez, Youcef, Jusi, Vivó i Denís; als visitants Planagumà, Remo i Baruc.
Doble groga al visitant Dot (91').

PÚBLIC:

Uns 700 espectadors.

La Pobla de Mafumet, tot i que no s'hi jugava res, va sumar els tres punts contra el Manlleu, que si hagués guanyat s'hauria situat en la quarta plaça, gràcies a un gol de falta de Cristino en el temps afegit. El triomf sí que va servir per igualar els 52 punts sumats el curs passat i per tenir un bon comiat davant l'afició. Tot i la necessitat del rival, en la primera part, el domini i també les ocasions es van repartir gairebé a parts iguals. Després d'una clara ocasió d'Osado i Virgili (23') i un gol ben anul·lat al Manlleu per fora de joc de Fran Rubio (28'), quan s'acostava el descans, el pitxitxi grana va inaugurar el marcador, amb un cop de cap entre dos rivals, gràcies a una passada d'Osado (38').

Després de la represa, els osonencs sí que van sortir a totes, conscients que només els valia la victòria, i només la bona actuació de Raúl Sáez, que en el minut 13 havia substituït Carrillo lesionat, va evitar que l'empat es veiés ben aviat. Poc després que Virgili i Esteve tinguessin el 2-0 a les botes, el Manlleu va escurçar distàncies, amb un golàs de Baruc, des de fora l'àrea (62'). Amb l'1-1, als visitants els va agafar pressa però les millors ocasions van ser de la Pobla, en el contraatac. En temps afegit, Cristino va fer el definitiu 2-1 de falta. El gol va fer enfurir especialment el visitant Dot, que va acabar expulsat després d'insultar i intentar agredir l'àrbitre. Els nervis també van arribar a la graderia, sense que la cosa empitjorés.