1a CATALANA

El Vilajuïga es convertirà en un filial de l'Hospitalet

Les negociacions entre Flix, Miguel García i un tercer interessat finalment han fructificat

El futur del Vilajuïga d'està aclarint. Si no hi ha cap contratemps d'última hora, es traslladarà per tercera vegada de municipi, i aquesta podria ser la definitiva, ja que el president de l'Hospitalet, Miguel García, ha negociat amb Enric Flix la compra de la societat limitada que posseeix el 51,6% de les accions del Vilajuïga, i se l'enduria cap a l'Hospitalet de Llobregat. Allà, el nou club seria una espècie de filial o equip assimilat de l'Hospitalet, de tercera divisió. L'interrogant que ara mateix hi ha sobre la taula és la identitat d'una tercera persona que, segons sembla, també estaria interessada que aquesta negociació tirés endavant.

L'operació es podria tancar en les properes hores, i més tenint en compte que el notari que ha de donar fe de la compravenda és una persona propera a Miguel García.

Com a tal, l'Hospitalet mai ha tingut un filial estricte. Sí que va tenir, en canvi, un equip vinculat ara fa uns cinc anys, la Fundació Esportiva Hospitalet Atlètic, que va vendre la plaça de primera catalana al Marianao Poblet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.