Futbol català

Amb naturalitat

La porteria. Després de l'aposta sorprenent de Rubi, Isaac Becerra manté prudència i calma respecte a la seva continuïtat sota els pals. El colomenc diu que no li ha canviat l'estat d'ànim

Els cinc gols que va rebre a Las Palmas en la seva estrena en la lliga amb el Girona –havia jugat un partit de copa a El Molinón– no van fer minvar gens la moral i la confiança d'Isaac Becerra. Tres mesos més tard d'aquella aparició sense continuïtat a l'onze del Girona, el porter de Santa Coloma de Gramenet va ser la gran sorpresa de l'alineació contra el Barça B, i va acabar el partit sense rebre cap gol. Un canvi d'escenari, just en el moment decisiu d'una temporada històrica, que tampoc ha fet alterar gens l'estat d'ànim del jugador. Com a mínim el que exterioritza: “He de treballar igual i no hi ha res diferent. Treballo amb les mateixes ganes i la mateixa il·lusió que en setmanes anteriors. No hi ha res diferent.”

Un cop feta l'aposta diumenge passat, Rubi va assegurar que situar Becerra sota els pals no és una decisió ferma fins al final, sinó que anirà decidint cada setmana qui juga. Preguntat per si seria una sorpresa no jugar a Almeria, l'exporter del planter de l'Espanyol manté el mateix discurs: “No hi penso. Només em dedico a treballar cada dia, i que el mister decideixi.” Becerra relativitza el fet d'haver reaparegut en un moment clau: “Quan entres a jugar tampoc hi penses gaire.” Possiblement, la fredor i la tranquil·litat que transmet siguin bons aliats davant partits amb tanta pressió com el d'Almeria, on el Girona es juga les possibilitats d'arribar a l'última jornada amb possibilitats d'ascens directe. “Sabem que és un partit important i que l'Almeria és un molt bon equip, però hi anirem a donar la sorpresa.”

Del cinc al zero

El 5-2 de l'estrena no va tenir res a veure amb el triomf per la mínima contra el Barça B. “A Las Palmas, va ser un partit difícil. Ens van fer moltes ocasions i gols, i vam intentar reaccionar però les coses no ens van sortir. Contra el Barça B, l'equip va estar molt tranquil i molt seriós en defensa”, afirma.

AMB LA TITULARITAT

“El treball diari és el mateix. El faig amb les mateixes ganes i il·lusió; no canvia res”

ELS SEUS 2 PARTITS

“A Las Palmas no ens van sortir les coses. Diumenge, l'equip va estar tranquil i seriós”

LA XIFRA

6
partits
ha jugat els tres últims cursos: 3 en el Madrid B i 3 en el Girona.

CONTINUÏTAT

“No penso si seré titular o no. Em dedico a treballar cada dia, i que el tècnic decideixi”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.