Futbol català

Un altre front obert

Futbol. Girona. El club gironí està intentant arreglar amb els representants de David Juncà diversos problemes econòmics que van sorgir amb el nou contracte professional firmat a l'abril

Tot i que de moment hi ha bona predisposició de les dues parts implicades, el Girona pot veure com en els pròxims dies ha d'afrontar un altre assumpte delicat, aquesta vegada contra un dels seus jugadors. I és que el club gironí i els representants de David Juncà estan dialogant, des de fa setmanes, per solucionar diversos problemes econòmics que van sorgir amb el contracte professional que el de Riumors va firmar el mes d'abril passat.

Una vegada Juncà va arribar a la desena de partits oficials amb el primer equip, el Girona havia de garantir un contracte professional al jove jugador. D'aquesta manera, l'extrem esquerrà reconvertit al lateral augmentava considerablement la seva irrisòria fitxa. Tot i l'existència de l'acord, el gironí no ha arribat a cobrar els diners pactats i des de fa dies negocia amb el club per trobar una solució.

Mentre que el Girona interpreta el contracte d'una manera, els representants del jugador demanen al club blanc-i-vermell el pagament del deute amb el jugador mitjançant una negociació entre les parts implicades.

Com que les negociacions s'estan allargant més del compte, el jugador podria fins i tot denunciar el club, una acció de moment descartada i que podria haver suposat un bon maldecap per a l'entitat gironina, ja que per ser admès en la lliga no havia de tenir cap denúncia per impagaments de cap jugador.

Format a la FE Figueres, i després de passar pel Barça i el Mallorca, Juncà s'entrena amb el primer equip des de l'estiu del 2010.

POSSIBLE DESENLLAÇ

Si no s'arriba a un acord en breu, el jugador podria denunciar el club per impagament


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.