Rodri, Jan, Pau, Pepo, David, Saul, Dani, Jordi, Òscar, Toni i Santi. També van jugar Xavi, Jordi S., Ivan, Pau M., Genís, Blanco, Paolo, Alfonso, Alberto.

LA POBLA DE MAFUMET:

Vila, Armando, Ñoño, Vivó, Roca, Olive, Serra, Cruz, Esteve, Yusi i Nacho. També van jugar Yael, Sergio, Rivas, Giralt, González, Brunet, Unai i Aimar.

GOLS:

0-1 (37') Vivó. 1-1 (41') Òscar. 1-2 (43') Nacho. 1-3 (58') Jordi, pròpia porta. 1-4 (71') Brunet.

ÀRBITRE:

Agustí Martí.

El filial del Nàstic va fer la feina ahir a Alcanar. Els homes de Santi Coch van dominar durant gairebé els noranta minuts i van imposar-se en un matx sense gaire història. Vivó va fer el primer en el minut 37 i només quatre minuts més tard els locals empataven amb una diana d'Òscar. L'alegria de l'Alcanar, però, no va durar gaire, perquè la Pobla de Mafumet va tornar a foradar la xarxa dels locals dos minuts després, amb un gol de Nacho. En la segona meitat, el domini dels visitants va continuar i en el minut 58 un gol en pròpia porteria de Jordi esvaïa les esperances de remuntar del conjunt local. Amb aquest gol, els de Víctor Esteller van abaixar els braços i la Pobla ho va aprofitar per marcar el quart gol de la tarda, amb una diana de Brunet en el minut 71 de partit. D'aquí fins al final, domini dels visitants, que van intentar incrementar un resultat que ja no es va moure.