PIRAGÜISME

ESTIL LLIURE

Lienz, el gran objectiu

L'equip de competició del Salt Ter, amb l'europeu com a aspiració

Amb tres sèniors confien a mantenir la supremacia estatal

El Salt Ter va apostar fa uns any per l'estil lliure, una modalitat acrobàtica i creativa del piragüisme d'aigües braves. Competitivament van tardar pocs anys a surar per sobre de la resta i és ara quan afronten ja els reptes competitius més ambiciosos. Els desitjos d'aquest any 2010 estan enfocats cap a Europa, amb tres competicions com a centre de tot. D'una banda, les dues cites de la copa del món, que aquest any tornen a fer-se a Europa (Plattling i Augsburg, a Alemanya), i de l'altra, com objectiu primer, el campionat d'Europa, que es farà del 17 al 20 de juny a Lienz, a Àustria.

El Salt Ter és un club que busca l'equilibri entre la proposta lúdica i, cada cop més, el vessant competitiu. En aquest darrer sentit, l'equip d'aquest 2010 és gairebé el mateix que el de l'any anterior, amb alguna incorporació que els pot aportar experiència. Els tres palistes sèniors són Aniol Serrasolses i el seu germà Gerd, amb residència a Bescanó, l'Adrià Bosch, arrelat a la Cellera de Ter. Les promeses que empenyen fort –tots dos en edat júnior– són Sergi Ros, un altre dels arrelats arran de riu (és de la Cellera) i el saltenc Joaquim Fontané cadet l'any passat i que enguany estrenarà la categoria júnior. La nova incorporació és Bruno Castejón un barceloní que recupera la passió per la piragua de competició. En el seu palmarès hi figura un campionat d'Espanya i una copa d'Espanya al 2002, amb experiències mundialistes el 2002 i el 2003.

La novetat del calendari d'estil lliure de la temporada és la disputa d'un copa de promoció i una copa d'Espanya per a joves promeses que permetrà l'acostament a la competició dels alevins i els infantils. Les tres copes d'Espanya es disputaran a la Seu d'Urgell, a Millau (a l'estat francès) i a Campo (a Osca), mentre que el campionat d'Espanya es farà a Murillo de Gallego.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.