Més esport

Ismael Ventura es refà a Blanes

Ciclisme. El ciclista del Chain Reaction es va imposar en la quarta prova de l'Open Tactic de BTT

Ismael Ventura va obtenir uns resultats a la Copa Catalana Internacional de BTT –segon lloc a La Llacuna (Anoia), que li permet seguir líder de la general– i a l'Open Tactic de BTT de Blanes –victòria en la categoria elit– que certifiquen que el ciclista del Chain Reaction - Bile Area de Llagostera ha superat els problemes al genoll que el van obligar a abandonar la Cape Epic. En la quarta prova de l'Open Tactic de Blanes hi va haver més de 300 participants, amb rècord en les categories de promoció (150), que van competir en un circuit de 10 quilòmetres variat i divertit però amb problemes de senyalització –molts participants es van perdre, com Francesc Freixer (Bicis Esteve), que aspirava a la victòria–. Roger Argelaguer (Fasol Rodi Castelpacka) i Gerard Álvarez (Tomas Belles) van completar el podi en elit, amb victòria pel Tomas Belles en Sub 23 (3 voltes).

Descens i marxa per diumenge

B.S.

La rodalia del santuari del Coll, a Susqueda, serà l'escenari de la segona prova de la Challenge Catalana de Descens en BTT, amb un recorregut de 4 quilòmetres. Demà es faran els entrenaments oficials i diumenge cada corredor farà dues mànigues. També diumenge, a Celrà, hi haurà la Marxa BTT del Conill, de 38 i 18 quilòmetres de recorregut.