BTT

EUROPEU

Hermida, favorit

Almenara és 47è en la cursa sub-23

En absència de Julien Absalon, el puigcerdanenc Josep Antoni Hermida figura entre els principals favorits en la cursa d'elit masculina de l'europeu d'Holanda que es disputa avui al matí. Els ciclistes suïssos, que van emergir en massa i amb gran força la temporada passada, són els favorits. Sauser, Flückiger, Vogel, Naeh i Schurter haurien d'estar en les primeres posicions. El gran descobriment de la temporada és l'alemany Moritz Miratz. Caldrà comptar també amb ell.

La mallorquina Marga Fullana és també entre les favorites en elit femenina, junt amb Irina Kalentieva i Sabine Spitz.

En sub-23, la cursa es va disputar ahir i el ciclista de Vulpellac Umbert Almenara va entrar en el lloc 47, havent hagut de remuntar moltes posicions, però molt lluny del podi. En aquesta ocasió, els tres primers van ser un altre cop suïssos: Fabien Gigen, primer; Thomas Litscher, segon, i Lucas Kauffman, tercer. David Lozano va plegar després d'haver trencat la cadena en dues ocasions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.